קרן שרה חיות

אנשים. עסקים. השפעה.

קרן שרה חיות

יזמית, מפיקת כנסים ומייסדת מגזין הבלוק וקהילת חיות לעסקים

יותר מ־15 שנה של יוזמה, תוכן, קשרים וחיבורים עסקיים. אני הופכת רעיון לקונספט, קונספט לבמה ובמה להזדמנות אמיתית.

קרן שרה חיות על במה בכנס עסקי

15+ שניםבעולם העסקים והנדל״ן
100,000+תפוצה עסקית ממוקדת
מאפס לבמהקונספט, תוכן, קהל וחסויות

הסיפור שלי

אני קרן שרה חיות, בת 45, אמא לשילת רות, יזמית ועצמאית בענפי הנדל״ן והעסקים כבר למעלה מ־15 שנה.

הסיפור שלי לא התחיל באולם כנסים, על במה או במשרד מעוצב. כבר בכיתה ד׳ מצאתי את עצמי מתמודדת עם מציאות של חיים ברחוב. מהמקום הזה צמחו הרצון להצליח, הצורך ליצור לעצמי דרך והאמונה שאפשר להפוך גם התחלה לא פשוטה למסע בעל משמעות.

במהלך השנים בניתי שפה מקצועית שמחברת בין אנשים, תוכן, מותגים והזדמנויות. יזמתי כנסים, אירועים, פאנלים ומפגשים ברחבי הארץ, הופעתי בתקשורת והובלתי מהלכים משלב הרעיון ועד למפגש האמיתי עם הקהל.

ייעוץ, קונספט ובידול עסקי

ייעוץ ממוקד לעסקים שרוצים לזהות את הסיפור, החוזקות והייחוד שלהם, ולתרגם אותם לקונספט ברור ולנוכחות שבולטת בשוק.

הפקת כנסים ואירועים לחברות

הפקת כנסים ואירועים מאפס: קונספט, בידול, קהל יעד, תוכן, מרצים, חסויות, שיתופי פעולה והחוויה כולה.

מגזין הבלוק – פרסום כתבות

מגזין עסקים שהחל בענף הנדל״ן והפך לבמה עסקית רחבה לפרסום כתבות, כתבות עומק, ראיונות, סיפורים, אנשי מקצוע וחברות מובילות.

קהילת חיות לעסקים

קהילת עצמאיות וקהילה לנשים עצמאיות מכל תחום, שנועדה להעניק חיבורים, כלים, חשיפה והזדמנויות שאני עצמי הייתי זקוקה להם בתחילת הדרך.

לבנות השפעה, לא רק אירוע

כל כנס שאני בונה מתחיל בשאלה אחת: מה יגרום לאנשים הנכונים להגיע, להישאר, להתרגש ולצאת עם חיבור או הזדמנות חדשה? משם נבנים הקונספט, הנושא, התוכן, הדוברים, החסויות, הקהל והחוויה.

הניסיון שצברתי בנדל״ן, בתקשורת, בתוכן ובהפקות מאפשר לי לראות את התמונה המלאה ולחבר בין כל החלקים למהלך אחד מדויק. זו העבודה שלי עם חברות מובילות במשק, עסקים, יזמים ואנשי מקצוע ממגוון תחומים.

תקשורת, כנסים ועשייה לאורך השנים

קרן שרה חיות בתוכנית טלוויזיהקהל גדול בכנס עסקי של קרן שרה חיותקרן שרה חיות עם נשות עסקים וגיליונות מגזין הבלוק

מגזין הבלוק וחיות לעסקים

את מגזין הבלוק ייסדתי מתוך רצון ליצור במה אחרת בנוף העסקי: מקצועית אך לא מנוכרת, איכותית אך לא צפויה, כזו שמביאה את האנשים שמאחורי העסקים ולא רק את התוצאה הסופית.

לאחר שנים של עשייה וחיבורים הקמתי גם את קהילת חיות לעסקים. מתוך אותה מטרה נבנה מסלול הפרימיום, שמציע מעטפת ממוקדת יותר לצמיחה, לחשיפה, להשראה ולחיבורים עסקיים חכמים.

בואו נבנה את הדבר הבא

לייעוץ עסקי, פיתוח קונספט, בניית כנסים ושיתופי פעולה.

שליחת מייל052-6420178

עצמאית? בעלת עסק?
חיבורים עסקייםאירועי פרימיוםקהילה חזקה
הצטרפי לקהילת חיות לעסקים
אני מצטרפת
מגזין הבלוק