מ – LA ל – TLV

עיצוב בלעדי לאיש עסקים מלוס אנג'לס לדירה בפרויקט מידטאון ת"א

מעצב הפנים – אורון מילשטיין

קרדיט צילום- ערן תורג'מן

מעצב הפנים אורון מילשטיין, אחראי על עיצוב ותכנון דירות יוקרה במרכז הארץ. החיבור בין עולמות תכנון ועיצוב הפנים לאופנת ההוט קוטור ברמת ההדפסים, הגימור והחדשנות מאפיינים את האני מאמין שלו. לדברי המעצב אורון מילשטיין "אני מקפיד לגשת לכל פרויקט ממקום מפוקח שבוחן היטב את המקרו ואת המיקרו בו זמנית. הדגשים המבניים ותכנון חללים פרקטיים ויעילים הם אקוטיים אבל אני מאמין שגם לדיטיילים ולדקויות יש חשיבות גדולה לא פחות. המטרה בכל פרויקט היא לספר תמונת עיצוב שונה בנוף שמתקבלת על ידי שימוש בוויזואליות גיאומטרית שפורצת את גבולות דו הממד, בצבעוניות מתוחכמת ובאיבזור שעושה בסופו של דבר את כל ההבדל".

דירתו של איש העסקים המתגורר בלוס אנג'לס ששטחה כ-150 מ"ר בקומה ה-46 של בניין מגורים חדש ויוקרתי במרכז תל-אביב תוכננה והותאמה עבור בעליה שמרבה להגיע ארצה לביקורים ובעתיד יתכן ואף יעבור להתגורר בה באופן קבוע.

מכיוון שהוא מתגורר אלפי קילומטרים מהעיר, מרבית העבודה, כולל עבודה מול הקבלן המבצע, אישורי התכניות ובחירת החומרים, בוצעו על ידי המעצב עצמאית.

תכנית הקבלן כללה 4 חדרי שינה וסלון. בתכנון החדש היא כוללת 3 חדרי שינה שאחד מהם הוא סוויטת גדולה, מוארת ומפנקת. החלוקה החדשה מאפשרת לכל אחד מהם להנות מהנוף האורבני והוא מהווה מרכיב חשוב ומרכזי בתפיסת העיצוב של הדירה כולה. בחלל הציבורי רחב הידיים ויטרינת ענק של כ-12 מ"ר המשקיפה כולה לחופי הים התיכון ולעיר הקצבית שלא נחה לרגע.

אורכו של הקיר המרכזי בסלון הוא כ- 10 מטרים, על כן התבקש המעצב ליצור אלמנט ייחודי שישבור את המאסה ויהפוך אותו ל-FOCAL POINT של החלל הציבור כולו. מילשטיין בחן לאורך תקופה מגוון חומרים והחליט לפתח חיפוי מפרופילי אלומניום מדוקקים בעובי של 2 מ"מ, בגוון שחור מעומעם ודרמטי, היוצרים אפקט גלי תלת ממדי.

הרהיטים תוכננו CUSTOM MADE עבור הפרויקט ויוצרו על ידי ריץ' גאלרי. במרכז הסלון שתי ספות מקבילות באורך 2.4 מטר כל אחת ושולחן 1.2/1.2 מ' בנוי מקונסטרוקציית ברזל ומדפים פנימיים בגבהים שונים- האחד עשוי עץ לארג' מעושן והשני שיש.

פינת האוכל הדומיננטית במרכז החלל הציבורי מורכבת מפלטה העליונה הלבנה צבועה אפוקסי ורגלי השולחן עשויים עץ אגוז אמריקאי שמהווה אזכור לחזית הקדמית של המטבח. להשלמת המראה נבחרו כיסאות איימס שצורתם המעוקלת והרכה מאזנת את הגאומטריה הישרה בחלל.

מעצב הפנים – אורון מילשטיין

המטבח הפונקציונלי תוכנן בקפידה וניכר כי כל סנטימטר בו מנוצל בקפידה. חזיתו הגבוהה מגיעה את קצה התקרה וגובהה 2.9 מ'. היא עשויה עץ לארג' מעושן ומוטמעים בה מגוון מוצרים, כולל מקרר אינטגרלי ושלל תאי אחסון שמותירים אותה מסודרת ונקיה. האי עשוי קוריאן ומהווה את איזור העבודה המרכזי בחלל. במסגרתו מצויים גם התנור והמדיח.

מעצב הפנים – אורון מילשטיין

אחד האלמנטים הבולטים בחלל הוא פרט תאורה נסתר בתקרה של Viabizzuno שמקיף את החלל הציבורי כולו. כאשר התאורה כבויה הפרט נראה כפס שחור אלגנטי גיאומטרי שמעטר ומייחד את התקרה וכאשר היא דולקת כל אחד מהספוטים מכוונים לעבר הפונקציות השונות ומאירים אותם בתאורה רכה ונעימה ועים זאת פונקציונלית ומדויקת. הוילונות החשמליים של אקספרס דיזיין עשויים בד לבן שקפקף שלא רואים דרכו ועם זאת מעביר היטב את האור הטבעי כך ניתן לצפות גם בשקיעות המרהיבות.

הצטרף/י לניוזלטר
הצטרף/י לניוזלטר
הירשם/י לניוזלטר שלנו לקבלת עדכונים
את/ה יכול/ה לבטל את ההרשמה בכל עת.

השאר תגובה

כתובת האימייל שלך לא תפורסם.