bokep indo cliente pijon en la ducha big dick.
indianxnxx.pro
javmost

הבית שתוכנן עבור הנכדים

תכנון אדריכלי ועיצוב פנים: אדריכל איציק ניב
מיקום: קיסריה
גודל: מגרש בגודל דונם אחד, 380 מ"ר בנוי
הדיירים: זוג
צלם: אלעד גונן

4,520

בני זוג החליטו על מעבר ובניית בית כדי להתגורר בקרבת ילדיהם שנישאו והקימו משפחות.

הם קנו מגרש של דונם בקיסריה עליו תוכנן בית בגודל 380 מ"ר . הדיירים ביקשו בית חד קומתי, פתוח ומואר, שיאפשר לארח את הילדים והנכדים בנוחות ובכיף עם כל הפסיליטיז האפשריים, בריכת שחיה, קרבה לים וחדרי אירוח לנכדים. על כן, תכנן אדריכל איציק ניב את חלוקת חלל הפנים תוך הפרדה בין אזור ההורים הפרטי לבין שאר אזורי הבית, ותכנון סביבת החוץ, הגינה, כמרחב מפנק, נעים לשהייה ונוח לאירוח עם בריכת שחייה ומטבח חיצוני. 

תכנון ועיצוב איציק ניב צילום אלעד גונן (8)
תכנון ועיצוב איציק ניב צילום אלעד גונן
תכנון ועיצוב איציק ניב צילום אלעד גונן
תכנון ועיצוב איציק ניב צילום אלעד גונן
תכנון ועיצוב איציק ניב צילום אלעד גונן
תכנון ועיצוב איציק ניב צילום אלעד גונן
תכנון ועיצוב איציק ניב צילום אלעד גונן
תכנון ועיצוב איציק ניב צילום אלעד גונן
תכנון ועיצוב איציק ניב צילום אלעד גונן
תכנון ועיצוב איציק ניב צילום אלעד גונן
תכנון ועיצוב איציק ניב צילום אלעד גונן
תכנון ועיצוב איציק ניב צילום אלעד גונן
תכנון ועיצוב איציק ניב צילום אלעד גונן
תכנון ועיצוב איציק ניב צילום אלעד גונן
תכנון ועיצוב איציק ניב צילום אלעד גונן
תכנון ועיצוב איציק ניב צילום אלעד גונן

הקונספט התכנוני גובש בהתאמה לדרישות הדיירים, בית נקי קווים עם זרימת חלל נוחה ופונקציונאלית ושפת עיצוב שנשענת על צמצום חומרי, המייצר מראה נקי- מהודק לצד 'שקט בעיניים' ואווירה חמימה ומסבירת פנים.

חזית הבית הפונה לרחוב היא אטומה יחסית, משולבת עם חיפוי עץ שמעליו נמשך חלון אופקי עליון להחדרת אור. חיפוי עץ משולב גם במבואת הכניסה החיצונית והחזית האחורית נפתחת במלואה אל הגינה ואל השטח הפתוח המשתרע מעבר לה.

  שביל כניסה מלווה צמחייה מוביל למבואה חיצונית מקורה, ופתיחת הדלת חושפת ציר אורכי שמסתיים  בפטיו בו נשתל עץ זית. ציר זה מסמן את חלוקת החלל, כשמימינו, בצד המערבי הפונה לחזית, ממוקם אגף המכיל את יחידת ההורים, שירותי אורחים, חדר כביסה, חדר עבודה המשמש את בעל הבית וחניה מקורה. מצדו השני של ציר הכניסה ממוקם המרחב הציבורי, המרכז בשטחו סלון, פינת אוכל ומטבח. בין הסלון ופינת האוכל מפרידה יחידת ספרייה שתוכננה כאלמנט אוורירי המחבר ומפריד בין האזורים בעת ובעונה אחת. היחידה עשויה ממתכת ועץ, משלבת חללים פתוחים וסגורים, ומעוצבת בגבהים שונים תוך יצירת עניין דקורטיבי בחלל. פינת האוכל ממוקמת בנגישות נוחה למטבח ופתוחה אליו- כמו גם לאזור הסלון- וחלון אופקי המחבר את המטבח ופינת האוכל כחלל אחד המשכי . 

מצדו הדרומי של המרחב הציבורי 'מסתעפת' כניסה לאזור המכיל חדרי הנכדים הממוקמים לאורכו של המסדרון. בסופו של המסדרון ישנה יציאה החוצה, ובתקרתו נפתח סקיילייט המשולב עם קורות עץ המחדירות לחללו אור רך. מעבר להיותו אזור מעבר המסדרון מנוצל גם לצרכי אחסון פונקציונאליים ומלווה ביחידת נגרות נמוכה וארוכה שתוכננה לצורך זה.

תכנון ועיצוב איציק ניב צילום אלעד גונן
תכנון ועיצוב איציק ניב צילום אלעד גונן
תכנון ועיצוב איציק ניב צילום אלעד גונן
תכנון ועיצוב איציק ניב צילום אלעד גונן
תכנון ועיצוב איציק ניב צילום אלעד גונן
תכנון ועיצוב איציק ניב צילום אלעד גונן
תכנון ועיצוב איציק ניב צילום אלעד גונן
תכנון ועיצוב איציק ניב צילום אלעד גונן
תכנון ועיצוב איציק ניב צילום אלעד גונן
תכנון ועיצוב איציק ניב צילום אלעד גונן
תכנון ועיצוב איציק ניב צילום אלעד גונן
תכנון ועיצוב איציק ניב צילום אלעד גונן
תכנון ועיצוב איציק ניב צילום אלעד גונן
תכנון ועיצוב איציק ניב צילום אלעד גונן
תכנון ועיצוב איציק ניב צילום אלעד גונן
תכנון ועיצוב איציק ניב צילום אלעד גונן
תכנון ועיצוב איציק ניב צילום אלעד גונן
תכנון ועיצוב איציק ניב צילום אלעד גונן

שפת הבית מודרנית-נקייה בעיקרה, אך בה בעת חמימה ומהולה בניחוח כפרי כלשהו, כמו זה שיוצקת נוכחותו של קיר מחופה בריקים בחלל הציבורי. לריצוף נבחר פרקט עץ, הפתחים נתונים במסגרות אלומיניום בלגי כהות בגוון גרפיט ופלטת הצבעים נשלטת ע"י גווני אפור-שחור ולבן, עם נגיעות של גווני צהוב חרדלי ושילובים מדודים של עץ. פלטת הצבעים מלווה את כל אזורי הבית תוך יצירת רצף ויזואלי שמשרה תחושת נינוחות ושקט נעים לעין. תאורת החלל משלבת תאורה טכנית-מינימליסטית עם גופים דקורטיביים החוברים לרוח העיצוב, כמו גוף מעודן עשוי זכוכית בפינת האוכל, או גופי תאורה עומדים שמייצרים אווירה ומהווים חלק בלתי נפרד משפתו הרגועה של החלל. פריטי הנגרות עוצבו בשפה אחידה המשלבת מתכת ועץ, לדוגמת הספרייה החוצצת בין הסלון והמטבח או שידת אחסון אורכית ונמוכה, שניצבת בצמוד לקיר הבריקים. לפינת הישיבה נבחרו פריטי ריהוט המשלבים מתכת ועור, וכשולחן קפה משמשים שני שולחנות בגבהים שונים עשויים מתכת ומשטחי שיש האחד מלבני, נמוך וגדול יותר, והשני שכמו מתלבש על צדו האחר. 

המטבח האפור מעוצב עם חזיתות בעלות מסגרות עץ אלון מעודנות בסגנון כפרי "לייט", יחידת אי בגובה רגיל מתחברת לשולחן האוכל וחולקת איתו משטח קוורץ כהה.  שימושי החומרים והצבעים נשמרים גם בחדרי הרחצה ושירותי האורחים- שימוש בעץ לצד גווני אפור.

  הגינה תוכננה כמרחב נוח נעים לבילוי בחוץ, ששטחו משלב אזורים מרוצפים, מדשאה, בריכה ומטבח   חיצוני מאובזר. רחבת הישיבה שביציאה מהסלון מקורה בפרגולת שבתוכה קבועים גופי תאורה גליליים, והיא נושקת לבריכה שתוכננה כבריכת גלישה. לצד רחבת הישיבה ממוקמות מדרגות חיצוניות בנויות ממתכת המובילות אל הגג, שממנו נשקף נוף הים.

תכנון ועיצוב איציק ניב צילום אלעד גונן
תכנון ועיצוב איציק ניב צילום אלעד גונן
תכנון ועיצוב איציק ניב צילום אלעד גונן
תכנון ועיצוב איציק ניב צילום אלעד גונן
תכנון ועיצוב איציק ניב צילום אלעד גונן
תכנון ועיצוב איציק ניב צילום אלעד גונן
תכנון ועיצוב איציק ניב צילום אלעד גונן
תכנון ועיצוב איציק ניב צילום אלעד גונן
תכנון ועיצוב איציק ניב צילום אלעד גונן
תכנון ועיצוב איציק ניב צילום אלעד גונן
תכנון ועיצוב איציק ניב צילום אלעד גונן
תכנון ועיצוב איציק ניב צילום אלעד גונן
תכנון ועיצוב איציק ניב צילום אלעד גונן
תכנון ועיצוב איציק ניב צילום אלעד גונן
תכנון ועיצוב איציק ניב צילום אלעד גונן
תכנון ועיצוב איציק ניב צילום אלעד גונן
הצטרף/י לניוזלטר
הצטרף/י לניוזלטר
הירשם/י לניוזלטר שלנו לקבלת עדכונים
את/ה יכול/ה לבטל את ההרשמה בכל עת.
השאר תגובה

כתובת האימייל שלך לא תפורסם.

super hot blonde dry humps a dick until he cums.nxxx
danica collins hidden camera. xxx-in.pro
creampie gloryhole secrets next door milf gets bad.