מטבחי החוץ חוזרים לקדמת הבמה

עיצוב הבית על פי צרכיו ומאפייניו של כל אחד ואחת מאיתנו הוא ללא ספק אחד הנדבכים החשובים ביצירת חווית לייף סטייל מושלמת. בבתי ובדירות היוקרה ההשקעה בתחום ניכרת במיוחד ונעשים מאמצים כבירים בכדי לבצע התאמה מושלמת ומדויקת של כל פרט ופרט בחללים השונים. חללי החוץ גם הם מקבלים טיפול יסודי עד ליצירת מארג מושלם בין תכנון הפנים והחוץ. הגבולות מטשטשים עד לכדי יצירת מראה הרמוני ומושלם.

3,078
יעל מוסקוביץ, מנהלת שיווק ניגא שף For Home, צילום שרון גת- לוין

מטבחי החוץ, שהפכו בשנים האחרונות לאלמנט חשוב ומרכזי בסביבת החוץ זוכים גם הם לטיפול מדוקדק- בישראל 2019 הם מהווים סממן של יוקרה ועל כן זוכים לתכנון מוקפד ומפורט בכדי ליצור חווית אירוח מהמעלה הראשונה. פרט להיבט הפונקציונלי, משווים מטבחי החוץ לסביבתם מראה מעוצב, יוקרתי וייחודי. במיוחד כאן בארץ, כשהאקלים השמשי מאפשר במרבית ימות השנה להפיק אירוע יוקרתי בגינה המטופחת או במרפסת הפנטהאוז. על כן, יותר ויותר בוחרים בדרכים יצירתיות להפיק אירוע בלתי נשכח ובחלק מהמקרים אף מזמינים שף מוביל הדואג לפן הקולינרי שנחשב למוטיב מרכזי באירוע.

לא בכדי הפכו מטבחים אלה לאחד הפרמטרים המרכזיים הנכללים בפרוגרמה וברשימת הצרכים בקרב אלו העוברים לדירת חלומותיהם כמו גם הבונים והמשפצים. המטבחים המעוצבים הופכים לאחד מה-FOCAL POINTS של חללי החוץ ועל כן מראם המדויק והמהוקצע חשוב במיוחד. כך לדוגמה, אם בעבר ניתן היה להזמינם על פי מידות קבועות ובמספר עיצובים מוגבל, הרי שכיום הם מתוכננים בשיטת ה-COSTUM MADE המאפשרת התאמתם כמו כפפה ליד על פי ספציפיקציה לצרכיהם של בעלי הבית- תכנון וארגונומיה לצד עיצובים מרהיבים ובלתי נשכחים.

ניגא שף פור הום, קרדיט יח"צ (ALFA PROFESSIONAL)
ניגא שף פור הום, קרדיט יח"צ (ALFA PROFESSIONAL)

לדברי יעל מוסקוביץ, מבעלות חברת ניגא שף FOR HOME, "מטבחי החוץ הולכים ותופסים תאוצה- ניכר כי כל גינה, או מרפסת, המכבדות עצמן, מתהדרות במטבח שכזה.המטבחים עברו מהפכה של ממש בפן הפונקציונלי והעיצובי כאחד. הימצאותם בחללי החוץ מעידה על מגמה הולכת ורווחת של שימוש בחללי החוץ כחלק אינטגרלי בעת אירוח ופנאי. רבים מנצלים את משאב האקלים הפנטסטי השורר כאן ברוב ימות השנה ורותמים את החוץ כמוטיב שימושי ועיצובי. מטבחי החוץ החדשים עונים כיום על כלל הפרמטרים הרלוונטיים לאירוח מושלם ומציעים תכנון ארגונומי הנאמן לצרכיהם ואופיים של בעלי הבית. בזכות טכנולוגיות חדישות ניתן ליצור מטבחים ניתן ממגוון אינסופי של חומרים וגימורים בעמידות גבוהה ואיכות בלתי מתפשרת לאורך שנים".

לדברי מוסקוביץ, השנה בפרט, אחרי עונת חורף קרה וגשומה במיוחד, רבים מאיתנו מנצלים את מזג האוויר הקיצי והפריחה המרהיבה לבלות כמה שיותר בסביבת החוץ. ובמקביל לטמפרטורות שמוסיפות לעלות חוזרים גם מטבחי החוץ למרכז הבמה והשנה הם מאובזרים, מעוצבים ואפקטיבים מאי פעם. בתוך כך ניתן למצוא היום מטבחי חוץ מודולרים מצויינים שמספקים חווית לייף סטייל איכותית ועשירה בזכות עיצוב אלגנטי, נקי ומהודק ומחשבה יתרה על כל פרט ופרט. יתרונם הגדול של אלה טמון ביכולת ליצור מודולציות מדוייקות על פי מבנה חלל החוץ ותצורת האירוח. עיצובם נקי, מודרני ומהוקצע, הם עשויים מנירוסטה פנים וחוץ, על כן קלים למשקל, ניתן לשנעם בקלות בהתאם למבנה האירוח והם עמידים במיוחד בתנאי האקלים השונים. זאת ועוד, היחידות השונות מצויידות במגרות ותוספות מודולריות לאחסון וניתן להשיגם בתוספת פלטת בוצ'ר בלוק.על מנת ליצור חווית בישול מושלמת, מציע המותג מגוון אלמנטים מקצועיים משלימים כגון טאבון, גריל גז, פלאנצ'ה, פלאנצ'ה ניידת, מקררי יינות ושתיה קלה ועוד".

Photography: Itai Aviran itai@itaiaviran.com

בתוך כך, לצד מטבחי החוץ יככבו ב-2019 בסביבת החוץ הביתית גם הטאבונים. "השאיפה לפרוץ גבולות טכנולוגיים וליהנות מהחידושים ובד בבד לשמר את אותם טעמים אותנטיים שמרקדים על בלוטות הטעם, הביאה לפיתוחם של הטאבונים שעשויים נירוסטה ייחודית מסוג Forinox שפותחה על ידי חברת ALFA Professional" מסבירה מוסקוביץ. "הם מצוידים בשכבה כפולה של משטח אבן, משחזרים באופן מדויק את אותה חוויה כפרית וביתית שכולנו רוצים לשחזר בבית. הם מציעים את השילוב בין חווית אפיה מושלמת שמפיצה ניחוחות מגרים לבין טוויסט וויזואלי מרשים שמשתלב היטב בעיצוב הבית המודרני".

עוד היא מוסיפה כי, "הטאבונים מגיעים במגוון גדלים, גוונים ועיצובים המתאימים למרחבים שונים ובמבחר קונספטים שיתאימו במדויק למטבחים כפריים, מודרניים ותעשייתיים. הם קלי משקל ובעלי יכולת חימום מהירה במיוחד ביחס לטאבון אבן רגיל. זאת ועוד, טכנולוגיה חדשה נוספת שפיתח המותג, מאפשרת אפיה אחידה יותר על ידי שכבת אבן מסוג Memory heat, ובכך להגיע לרמת אפייה אידיאלית ממש כמו במטבחים המקצועיים וליהנות מחגיגה קולינרית".

Photography: Itai Aviran itai@itaiaviran.com
Photography: Itai Aviran itai@itaiaviran.com
JOKODOMUS להשיג בניגא שף פור הום- צילום
JOKODOMUS להשיג בניגא שף פור הום- צילום
JOKODOMUS להשיג בניגא שף פור הום- צילום
הצטרף/י לניוזלטר
הצטרף/י לניוזלטר
הירשם/י לניוזלטר שלנו לקבלת עדכונים
את/ה יכול/ה לבטל את ההרשמה בכל עת.

השאר תגובה

כתובת האימייל שלך לא תפורסם.