bokep indo cliente pijon en la ducha big dick.
indianxnxx.pro
javmost

חיים חדשים לבית שהושכר לאורך שנים

היכן: תל-אביב
עבור: זוג בשנות ה-40 לחייו להם 3 ילדים
שטח הבית: כ-300 מ"ר
שטח גינה: 280 מ"ר
תכנון ועיצוב פנים: אדריכלית קרן אשד
צילום: שי אפשטיין
פרקט, ריצוף פנים וחוץ, חיפויים חדרי רחצה וכלים סניטריים: MODY

5,146

אחרי עשורים במהלכם הושכר, ואף שימש תקופה כגן ילדים, רכשו בני זוג בשנות ה-40 לחייהם את הבית שבאחת השכונות השקטות והפסטורליות בצפון תל-אביב והעניקו לו חיים חדשים. יחד עם האדריכלית קרן אשד הם יצקו לתוכו שפע של אופי והפכו כל חלל-פנים וחוץ- למרחב המותאם לאישיותם, צרכיהם ומאווייהם של כל אחת ואחד מבני המשפחה. כך זה נראה מבחוץ ומבפנים

בעוד תל-אביב נתפסת בעיני רבים ככרך אורבני עמוס ומפויח, ברחביה מסתתרות לא מעט שכונות שקטות ונעימות פנטסטיות למשפחות ולילדים, שרוויות בבתים פרטיים מרשימים וגינות מזמינות. באחת מהן נמצא ביתם החדש-ישן של זוג בשנות ה-40 לחייהם להם 3 ילדים צעירים- בית שעבר מאז נבנה בתחילת שנות ה-90 תהפוכות רבות עד לרגע בו החל לתפקד כבית משפחתי בסגנון מודרני חם, נעים ועוטף.

מי שאחראית על התכנון והעיצוב החדשים היא האדריכלית קרן אשד- בעלת סטודיו בתל-אביב שמציע מגוון שירותי אדריכלות ועיצוב פנים ואחראי על מהפכים מרשימים של נכסים רבים: "את הבית רכשו בני הזוג מזוג מבוגר, הוא נבנה בתחילת שנות ה-90, שימש בעבר כפעוטון ואח"כ הושכר לדיירים, לכן באופן טבעי התבלה מאוד עם השנים". מסבירה אשד. "לבעלי הנכס החדשים היה ברור שיש לשנותו מקצה לקצה ואת התכנון החדש ביצענו בהתאם לאורחות חייהם, טעמם והעדפותיהם של בני המשפחה, בפרט לאור העובדה שעד כה הם גרו בדירה חד מפלסית וכעת הם עתידים לעבור לבית רחב ידיים בן 4 קומות". 

ומה כוללת כל אחת מהקומות? בקומת המרתף תוכננו חדר מוזיקה וחדר אופניים עבור האב וחדר משפחה גדול ומזמין בו הילדים יכולים להתפרע ולהשתובב עם חבריהם. קומת הקרקע מאגדת את כלל הפונקציות המשותפות ועטופה בגינה שטופלה בקפידה ושתי הקומות העליונות מוקדשות לחדרי השינה ולפונקציות הפרטיות של בני הזוג וילדיהם. 

אדריכלית קרן אשד צלם שי אפשטיין (5 באדיבות MODY 7)
אדריכלית קרן אשד צלם שי אפשטיין (5 באדיבות MODY 7)
אדריכלית קרן אשד צלם שי אפשטיין (5 באדיבות MODY 7)
אדריכלית קרן אשד צלם שי אפשטיין (5 באדיבות MODY 7)
אדריכלית קרן אשד צלם שי אפשטיין (5 באדיבות MODY 7)
אדריכלית קרן אשד צלם שי אפשטיין (5 באדיבות MODY 7)
אדריכלית קרן אשד צלם שי אפשטיין (5 באדיבות MODY 7)
אדריכלית קרן אשד צלם שי אפשטיין (5 באדיבות MODY 7)
אדריכלית קרן אשד צלם שי אפשטיין (5 באדיבות MODY 7)
אדריכלית קרן אשד צלם שי אפשטיין (5 באדיבות MODY 7)
אדריכלית קרן אשד צלם שי אפשטיין (5 באדיבות MODY 7)
אדריכלית קרן אשד צלם שי אפשטיין (5 באדיבות MODY 7)
אדריכלית קרן אשד צלם שי אפשטיין (5 באדיבות MODY 7)
אדריכלית קרן אשד צלם שי אפשטיין (5 באדיבות MODY 7)
אדריכלית קרן אשד צלם שי אפשטיין (5 באדיבות MODY 7)
אדריכלית קרן אשד צלם שי אפשטיין (5 באדיבות MODY 7)
אדריכלית קרן אשד צלם שי אפשטיין (5 באדיבות MODY 7)
אדריכלית קרן אשד צלם שי אפשטיין (5 באדיבות MODY 7)
אדריכלית קרן אשד צלם שי אפשטיין (5 באדיבות MODY 7)
אדריכלית קרן אשד צלם שי אפשטיין (5 באדיבות MODY 7)

המחשבה על כל פרט ופרט ניכרת כבר בכניסה למגרש: את שטחי החוץ, ששימשו עד השיפוץ בעיקר כמעברים, השמישה אשד והפכה לגינות פורחות ומלבלבות; החלונות המיושנים והתריסים המוגפים הוחלפו בפרופילים מודרניים, מינימליסטיים ועדינים שהופכים את הקשר בין פנים לחוץ למיטבי; מעטפת הבית טויחה ונצבעה מחדש בגוון לבן מרענן; ה-layout הפנימי של קומת הקרקע אמנם נותר בעיני אך ניכר שאשד השמישה את החללים באופן פרקטי בהרבה, הידקה את הקשר בין הפונקציות השונות ויצרה קווי מבט פתוחים אל עבר החוץ; קומות המגורים העליונות השתנו מקצה לקצה.

בחצר הקדמית תוכנן פיתוח נוף חדש לגמרי, ועתה, את פני הבאים מקדם היישר משער הכניסה ועד לבית עצמו שביל מדרכי בטון ביניהם צמחיה משתלבת שמלבלבת ופורחת גם לצידי המשטחים- אזור ירוק ומזמין. "היה לנו חישוב ליצור חיבור קוהרנטי ככל הניתן בין החוץ לפנים לכן חיפשנו ב- MODY  (שם רכשנו את כלל האריחים, החיפויים והכלים הסניטריים לפרויקט) ריצוף למדרגות ולכניסה, שישתלב עם מראה הבטון החשוף ואכן מצאנו אלמנט שמתחבר באופן מוצלח ביותר. את דלת הכניסה המקורית החלפנו לדלת גדולה ומרשימה ועם פתיחתה נגלית הקומה כולה, כולל החצר האחורית שהופכת לחלק אינטגרלי מהפנים הודות לפתחי הוויטרינה הגדולים".

אדריכלית קרן אשד צלם שי אפשטיין (5 באדיבות MODY 7)
אדריכלית קרן אשד צלם שי אפשטיין (5 באדיבות MODY 7)
אדריכלית קרן אשד צלם שי אפשטיין (5 באדיבות MODY 7)
אדריכלית קרן אשד צלם שי אפשטיין (5 באדיבות MODY 7)
אדריכלית קרן אשד צלם שי אפשטיין (5 באדיבות MODY 7)
אדריכלית קרן אשד צלם שי אפשטיין (5 באדיבות MODY 7)
אדריכלית קרן אשד צלם שי אפשטיין (5 באדיבות MODY 7)
אדריכלית קרן אשד צלם שי אפשטיין (5 באדיבות MODY 7)
אדריכלית קרן אשד צלם שי אפשטיין (5 באדיבות MODY 7)
אדריכלית קרן אשד צלם שי אפשטיין (5 באדיבות MODY 7)
אדריכלית קרן אשד צלם שי אפשטיין (5 באדיבות MODY 7)
אדריכלית קרן אשד צלם שי אפשטיין (5 באדיבות MODY 7)
אדריכלית קרן אשד צלם שי אפשטיין (5 באדיבות MODY 7)
אדריכלית קרן אשד צלם שי אפשטיין (5 באדיבות MODY 7)
אדריכלית קרן אשד צלם שי אפשטיין (5 באדיבות MODY 7)
אדריכלית קרן אשד צלם שי אפשטיין (5 באדיבות MODY 7)
אדריכלית קרן אשד צלם שי אפשטיין (5 באדיבות MODY 7)
אדריכלית קרן אשד צלם שי אפשטיין (5 באדיבות MODY 7)
אדריכלית קרן אשד צלם שי אפשטיין (5 באדיבות MODY 7)
אדריכלית קרן אשד צלם שי אפשטיין (5 באדיבות MODY 7)

בקדמת הבית, ממש בסמוך לדלת הכניסה, ניצב טרם השיפוץ חדר אחסון אותו הסבה אשד לחדר עבודה הצופה לשביל הגישה כך, ניתן לראות את הילדים עם שובם מבית הספר ולהנות מהדינמיקה שבחוץ בכל רגע נתון: "את חדר העבודה מיקמנו באזור הזה במתכוון- כך הוא נותר מבודד ביחס לאזורים היותר פעילים ואפשר לעבוד בו באין מפריע. תכננו בו ארון גדול עבור מעילים, תיקים וגרדרובה וזה גם המקום בו בני המשפחה מאחסנים את המפתחות והדואר. שולחן העבודה כולל שתי עמדות מחשב ומשקיף לגינה הקדמית ולרחוב".

המטבח החדש שונה בתכלית מזה הקודם: חצר משק סגורה וגדולה, ששימשה טרם השיפוץ לאחסון כללי, פוצלה והוסבה למזווה תפעולי רחב ידיים ולשירותי אורחים. "העובדה שיצרנו אזור אחסון ייעודי בירכתיי המטבח ייתרה את הצורך בארונות גבוהים, מה שאפשר לנו ליצור חלל פתוח ואוורירי", מסבירה אשד. המטבח בנוי בצורת L עם אי גדול במרכזו, וכמו אלמנטים רבים בקומת הקרקע גם הוא נצבע בגוון כחול אקווה מרגיע ומרענן. עבור המשטחים בחרנו בפלטות פורצלן בהירות עם נימים עדינים. יצרנו מטבח פרקטי ומתפקד שמשדר חום וביתיות. האלמנטים ששובצו והותקנו בו, כך למשל האריחים הבהירים בדוגמת הפישבון, מדפי עץ האלון וגופי התאורה המוזהבים שמעל לאי, מוסיפים הרבה עניין ועומק".    

בהמשכו של החלל הציבורי ממוקמת פינת האוכל- היא צופה אל עבר הגינה מבעד לחלון פינתי שמורכב מצמד ויטרינות זכוכיות קבועות ניצבות שמחליפות את מערך התריסים המיושן שמנע מהאור הטבעי ומהגינה לחדור פנימה. אשד בחרה שולחן מלבני גדול עשוי פלטת דמוית בטון מושחר ורגלי ברזל סביבו שיבצה כיסאות אקריליים אלגנטיים ונוחים בגוון כחול. 

הקיר שהפריד בין הסלון לגרם המדרגות נפער על מנת לייצר מרחב פתוח ואוורירי המקשר בין קומת המגורים לקומת חדרי השינה: "הרציונל היה לאוורר את אזור המדרגות, לייצר מבטים  פתוחים מפינת המשפחה שבקומת החדרים אל עבר הסלון ולהפך, וכמובן להכניס למרחב כמה שיותר אור. השתמשנו בעמודוני עץ אותם צבענו בכחול אקווה שמעצימים גם את מימד הגובה", מסבירה אשד. "עבור הסלון בחרנו ספת שזלונג מפנקת וגדולה מרופדת בד אפור, לצידה צמד כורסאות מעוגלות ששוברות מעט את הגיאומטריה הישרה. הן רופדו עור בגוון קאמל שמהווה הד לריפוד העור של כיסאות הבר שבמטבח. גם פס הצבירה המוזהב מתכתב עם גופי התאורה שבפינת האוכל והמטבח. במרכז הסלון הצבנו שולחן קפה מעץ שחור ומעל השידה הבהירה הותקנו מסך טלוויזיה שמקרין רנדומלית יצירות אמנות מתחלפות שהולמות את סגנון הבית". 

אדריכלית קרן אשד צלם שי אפשטיין (5 באדיבות MODY 7)
אדריכלית קרן אשד צלם שי אפשטיין (5 באדיבות MODY 7)
אדריכלית קרן אשד צלם שי אפשטיין (5 באדיבות MODY 7)
אדריכלית קרן אשד צלם שי אפשטיין (5 באדיבות MODY 7)
אדריכלית קרן אשד צלם שי אפשטיין (5 באדיבות MODY 7)
אדריכלית קרן אשד צלם שי אפשטיין (5 באדיבות MODY 7)
אדריכלית קרן אשד צלם שי אפשטיין (5 באדיבות MODY 7)
אדריכלית קרן אשד צלם שי אפשטיין (5 באדיבות MODY 7)
אדריכלית קרן אשד צלם שי אפשטיין (5 באדיבות MODY 7)
אדריכלית קרן אשד צלם שי אפשטיין (5 באדיבות MODY 7)
אדריכלית קרן אשד צלם שי אפשטיין (5 באדיבות MODY 7)
אדריכלית קרן אשד צלם שי אפשטיין (5 באדיבות MODY 7)
אדריכלית קרן אשד צלם שי אפשטיין (5 באדיבות MODY 7)
אדריכלית קרן אשד צלם שי אפשטיין (5 באדיבות MODY 7)
אדריכלית קרן אשד צלם שי אפשטיין (5 באדיבות MODY 7)
אדריכלית קרן אשד צלם שי אפשטיין (5 באדיבות MODY 7)
אדריכלית קרן אשד צלם שי אפשטיין (5 באדיבות MODY 7)
אדריכלית קרן אשד צלם שי אפשטיין (5 באדיבות MODY 7)
אדריכלית קרן אשד צלם שי אפשטיין (5 באדיבות MODY 7)
אדריכלית קרן אשד צלם שי אפשטיין (5 באדיבות MODY 7)
אדריכלית קרן אשד צלם שי אפשטיין (5 באדיבות MODY 7)
אדריכלית קרן אשד צלם שי אפשטיין (5 באדיבות MODY 7)
אדריכלית קרן אשד צלם שי אפשטיין (5 באדיבות MODY 7)
אדריכלית קרן אשד צלם שי אפשטיין (5 באדיבות MODY 7)

עבור שירותי האורחים בחרה אשד חיפוי קיר כחול מעניין וגיאומטרי שמתחבר לגווני הקומה. ארון הכיור עשוי יחידת עץ אלון על גבה מונח כיור אובאלי.

בחצר האחורית תכננה אזור מרוצף גדול שיושב תחת פרגולה ומהווה מקום מושלם לאירוח רב משתתפים. על מנת שהילדים יוכלו להשתולל ולשחק הוחלט להשתמש במשטחי דשא סינטטי רך ונעים ולייצר שני מתחמי גינון המשלבים בין צמחיה פראית לצמחי תבלין. העצים הבוגרים שבמעטפת הם מזכרת מהבית טרם השיפוץ- הם מהווים מקור צל ומוסיפים אופי לחצר ולבית הקסום.

העלייה בגרם המדרגות מובילה לקומת המגורים הראשונה שם תוכננו מאסטר השינה של ההורים, חדר השינה של הבת הקטנה, חדר רחצה כללי (המשמש גם כחדר כביסה ושירות) ופינת טלוויזיה אינטימית שמשמשת את כל בני המשפחה: "הצבעוניות בקומה משתנה מכחול, אותו פגשנו בקומת הכניסה, לגוונים ירוקים; כך למשל בחדר השינה של ההורים, עבורו חיפשנו אלמנט עיצובי לגב המיטה, ואחרי לא מעט חיפושים מצאנו אריחים מלבניים מוארכים בגוון אפור ירקרק מבית המותג האיטלקי Mutina המיובא ארצה ע"י MODY. האריחים הללו ייצרו מארג מסקרן ותלת ממדי שתרמו מאוד למראה ולאווירה. עבור אזור המקלחון בחדר הרחצה של בני הזוג בחרנו אריחים דמויי עץ שמייצרים תחושה של חדר רחצה במלון בוטיק. ארון האמבט נצבע בתנור בגוון ירוק ועליו מונחים פלטת עץ וכיור מונח". 

את קומות המגורים בחרה אשד לרצף בפרקט ESPC בגוון אלון טבעי שנתפס כעמיד במיוחד ואת חדרי השינה של הילדים עיצבה בהתאם לתחביביהם וגילם. "העיצוב נקי, מינימליסטי בהיר ונעים ואת חדר הרחצה הכללי בחרנו לרצף באריחים ירוקים. בקומת המגורים העליונה ממוקמים שני חדרי מאסטר עבור הילדים, שבכל אחד מהם ארון קיר גדול וחדר רחצה צמוד.  במעטפת השתמשנו בצבעוניות בהירה שתיוותר רלוונטית גם כאשר הילדים יגדלו ואת הגוונים שילבנו באופן מאוד  מאוזן באקססוריז ובטקסטיל".

אדריכלית קרן אשד צלם שי אפשטיין (5 באדיבות MODY 7)
אדריכלית קרן אשד צלם שי אפשטיין (5 באדיבות MODY 7)
אדריכלית קרן אשד צלם שי אפשטיין (5 באדיבות MODY 7)
אדריכלית קרן אשד צלם שי אפשטיין (5 באדיבות MODY 7)
אדריכלית קרן אשד צלם שי אפשטיין (5 באדיבות MODY 7)
אדריכלית קרן אשד צלם שי אפשטיין (5 באדיבות MODY 7)
אדריכלית קרן אשד צלם שי אפשטיין (5 באדיבות MODY 7)
אדריכלית קרן אשד צלם שי אפשטיין (5 באדיבות MODY 7)
אדריכלית קרן אשד צלם שי אפשטיין (5 באדיבות MODY 7)
אדריכלית קרן אשד צלם שי אפשטיין (5 באדיבות MODY 7)
אדריכלית קרן אשד צלם שי אפשטיין (5 באדיבות MODY 7)
אדריכלית קרן אשד צלם שי אפשטיין (5 באדיבות MODY 7)
אדריכלית קרן אשד צלם שי אפשטיין (5 באדיבות MODY 7)
אדריכלית קרן אשד צלם שי אפשטיין (5 באדיבות MODY 7)
אדריכלית קרן אשד צלם שי אפשטיין (5 באדיבות MODY 7)
אדריכלית קרן אשד צלם שי אפשטיין (5 באדיבות MODY 7)
אדריכלית קרן אשד צלם שי אפשטיין (5 באדיבות MODY 7)
אדריכלית קרן אשד צלם שי אפשטיין (5 באדיבות MODY 7)
אדריכלית קרן אשד צלם שי אפשטיין (5 באדיבות MODY 7)
אדריכלית קרן אשד צלם שי אפשטיין (5 באדיבות MODY 7)
אדריכלית קרן אשד צלם שי אפשטיין (5 באדיבות MODY 7)
אדריכלית קרן אשד צלם שי אפשטיין (5 באדיבות MODY 7)
אדריכלית קרן אשד צלם שי אפשטיין (5 באדיבות MODY 7)
אדריכלית קרן אשד צלם שי אפשטיין (5 באדיבות MODY 7)
אדריכלית קרן אשד צלם שי אפשטיין (5 באדיבות MODY 7)
אדריכלית קרן אשד צלם שי אפשטיין (5 באדיבות MODY 7)
הצטרף/י לניוזלטר
הצטרף/י לניוזלטר
הירשם/י לניוזלטר שלנו לקבלת עדכונים
את/ה יכול/ה לבטל את ההרשמה בכל עת.
השאר תגובה

כתובת האימייל שלך לא תפורסם.

super hot blonde dry humps a dick until he cums.nxxx
danica collins hidden camera. xxx-in.pro
creampie gloryhole secrets next door milf gets bad.
מגזין הבלוק