bokep indo cliente pijon en la ducha big dick.
indianxnxx.pro
javmost

חיבור בין ישן לחדש

אחרי 25 שנה החליטו בני זוג בשנות ה-50 לחייהם שהגיעה העת לשפץ את דירת הגן שברשותם ולהתאים אותה לצרכיהם החדשים. אל מעצבת הפנים מיטל צימבר הם פנו אחרי שביקרו בבית שעיצבה והתאהבו. עתה היא משתפת באופנים בהם תכננה ועיצבה את דירתם

245

היכן: צפון תל-אביב

הנכס: דירת גן בשטח של כ-140 מ"ר לה גינה בשטח של כ-100 מ"ר

עבור: זוג בשנות ה-50 לחייהם להם 4 ילדים, שניים מהם עדיין מתגוררים בבית

תכנון ועיצוב: מיטל צימבר

צילומים: עידן גור

השלב בו הילדים מתבגרים ועוזבים את הקן הוא לרוב הזמן בו רבים מההורים מחשבים מסלול מחדש ובוחרים להתאים את סביבת המגורים האהובה, ששירתה את המשפחה לאורך עשורים, למציאות החדשה. כך גם במקרה של בני זוג בשנות ה-50 לחייהם להם 4 ילדים- שניים מהם כבר עזבו את הבית, בעוד הבת המתבגרת ובנם החייל (שמגיע לחופשות קצרות מעת לעת) עדיין גרים איתם.

"הבית שופץ כולו אך עיקר השינוי ברמת פריסת החללים בוצע בקומה העליונה, קומת החדרים, שם הפכנו 4 חדרי שינה לשתי סוויטות מרווחות- אחת עבור הבת המתבגרת ושניה עבור ההורים", משחזרת צימבר. "האגף הציבורי חודש ושודרג אך נותר בעינו מבחינת מיקומי הפונקציות. עוד חודשו חדר השינה של הבן החייל שבקומת הקרקע, וחדר העבודה שהוסב לחדר יצירה ומשמש בעיקר את אם המשפחה שהינה אומנית חובבת".

"בני הזוג מרבים לארח לכן חשוב היה להם לייצר מרחב מזמין בקווים נקיים, בו משולבים אלמנטים ופריטים מעץ שמקנים חמימות. חשוב היה להם גם יצירת כמה שיותר מקומות אחסון ואכן הקדשנו מחשבה על יצירת פתרונות לכך בכל אחד מהחללים".

"הרצון של בני המשפחה להתחדש הפך את הדירה למעין קנבס חלק ועם זאת, היה אלמנט אחד שבלט מאוד בדירה טרם השיפוץ והתאהבתי בו ממבט ראשון, ולכן החלטנו לשמר- זוהי פינת האוכל שמשמשת כחוט המחבר בין הישן לחדש".

ואכן, השילובים בין ישן לחדש וחם לקר ניכרים מאוד ברחבי הדירה, בפרט בכל הקשור לחומרים, טקסטורות וצבעים. כך למשל הבריקים עמם השתמשה צימבר לחיפוי קיר המבואה והעמודים הקונסטרוקטיביים באזור הסלון. "הרצון לייצר בית מאוד חם הוביל אותנו להשתמש בבריקים, אותם שיבצנו בפריסה רנדומלית וכמה שיותר אורגנית וטבעית, ובשפע מוצרים ופריטים מעץ כמו רצפת עץ אלון מעושן (חומר בו השתמשנו גם לחיפוי שלחי המדרגות), דלפק עץ אגוז במטבח ודלתות עץ מחורצות בספריות".

גם הטקסטורות והצבעוניות נבחרו בקפידה ולצד אלמנטים חלקים חד-גוניים שילבנו אלמנטים שמכניסים הרבה אופי ועניין לחללים השונים. השתמשנו בפלטת צבעים נעימה ורגועה על טהרת האפורים, כחולים וחומים אך השימוש בטונים שונים של הצבעים הללו, שחלקם עוצמתיים מאחרים, הפך את העיצוב ליותר מרובד. לצד בדים חלקים ואלגנטיים שילבתי פרינטים שמכניסים צד מעט יותר פרוע ושובב. עוד אלמנט שמוסיף אופי לחלל הציבורי הן שתי עבודות צבעוניות של האמנית אפרת אילן אותן תלינו בסלון".

על אף שהפונקציות באגף הציבורי נותרו בעינן, צימבר השכילה לתכנן מחדש את העמדת הריהוט בסלון שהפך עתה לאפקטיבי יותר: "שיניתי את מיקום הטלוויזיה שנתלתה מחדש על קיר קטן יותר וכך הספה ניצבת במקביל לקיר גדול, דבר שמקנה לחלל מראה יותר פתוח ואוורירי. האזור שבגב הספה לא נוצל טרם השיפוץ ושם שילבנו ארון יינות ישן שחודש ונצבע בגוון שחור".

 

פינת אוכל מעץ מלא, שמלווה את הזוג קרוב ל-20 שנה, שולבה כאמור בעיצוב החדש: "היא התאימה כמו כפפה ליד לסגנון העיצוב ולקונספט של בית שמרבים לארח בו. כך גם כיסאות העץ שמקיפים אותה, שחודשו לפני כ-5 שנים, נותרו יפים וטובים ולכן השארנו גם אותם. בסמוך ניצבת ספריה שתכננו custom made מקונסטרוקציית ברזל, מדפי זכוכית ודלתות עץ אלון מחורצות בדוגמה גיאומטרית בחלק התחתון. זה המקום בו מאחסנים את הסרוויסים, כלי ההגשה והמפות בעוד החלק העליון משמש לתצוגת כלים נאים ואוספים סנטימנטליים שאספו בני המשפחה לאורך השנים".

שירותי האורחים, שממוקמים גם הם בקומת הכניסה, הם האזור בו יכלה המעצבת להתפרע: "את הקירות בחרתי לחפות באריחים שחורים ואפורים בגודל 20/20 ס"מ, עליהם מודפסות דוגמאות גיאומטריות. פרסנו אותם בפריסה לא קונבנציונלית ותלינו על גבם מדפים צפים מעץ אלון מושחר שמעצימים אף יותר את הדרמה בחלל".

בסמוך לאזור היציאה לגינה תכננה צימבר מקום למקרר אינטגרלי, נוסף לזה שבמטבח, המשמש את בני המשפחה בפרט בזמנים בהם הם מארחים בחוץ. "הגינה עצמה חודשה באופן גורף. השארנו את הפרגולה הקיימת אך הוספנו דק חדש והשקענו בגינון כך שהאזור כולו יצבע בירוק. לבני המשפחה ואורחיהם ממתינים מטבח חוץ מאובזר, פינות אוכל וישיבה ומסך טלוויזיה בו ניתן לצפות לעת ערב בסרטים ואירועי ספורט.

חדרי הרחצה בסוויטות השינה שבקומת החדרים עוצבו בקווים אלגנטיים, מודרניים, נקיים וברורים וחופו באריחים גדולים. עבור חדרי השינה נבחרה פלטת צבעים נינוחה ורגועה על טהרת הלבן, השמנת עם נגיעות אפרפרות בטקסטיל, קריצות של ורוד ונס-קפה ופריטים מעץ.

"אל חדר השינה של ההורים נכנסים דרך חדר הארונות וההלבשה של בני הזוג. מול המיטה תוכנן ארון קיר גדול, שמגדיל אף יותר את שטחי האחסון, בו שקוע גם מסך הטלוויזיה". מסכמת המעצבת.

 

 

 

 

הצטרף/י לניוזלטר
הצטרף/י לניוזלטר
הירשם/י לניוזלטר שלנו לקבלת עדכונים
את/ה יכול/ה לבטל את ההרשמה בכל עת.
השאר תגובה

כתובת האימייל שלך לא תפורסם.

super hot blonde dry humps a dick until he cums.nxxx
danica collins hidden camera. xxx-in.pro
creampie gloryhole secrets next door milf gets bad.
מגזין הבלוק