bokep indo cliente pijon en la ducha big dick.
indianxnxx.pro
javmost

המרפסת תחילה

מעצב: דניאל מיכאלי צילומים: ליאור טייטלר

העובדה שהמרפסות הפכו לכוכבות הגדולות בבית הישראלי כבר ידועה, אך במקרה שלפנינו היא הסיבה בגינה רכשו בני הזוג את דירת הפנטהאוז החדשה. יחד עם מעצב הפנים דניאל מיכאלי הם יצרו עבור משפחתם סביבת מגורים חווייתית ועוצמתית וההקפדה על כל פרט ניכרת בה בכל פינה- פנים וחוץ

306

היכן: באר יעקב

הנכס: דירת פנטהאוז ששטחה כ- 140 מ"ר ולה מרפסת בשטח של כ- 170 מ"ר נוספים

עבור: זוג בשנות ה-30 לחייהם להם 3 ילדים

תכנון ועיצוב פנים: דניאל מיכאלי

צילום: ליאור טייטלר

ברוכים הבאים לדירתם של זוג בשנות ה-30 לחייהם להם 3 ילדים שעושה הרבה כבוד לעיצוב המודרני המהוקצע וחשוב לא פחות למרפסת הגדולה שמהווה ציר חשוב ומרכזי בחיי בני המשפחה- שם הם מבלים חלק ניכר משעות הפנאי. מי שאחראי על תכנונה ועיצובה הוא מעצב הפנים דניאל מיכאלי שמשתף בתהליך.

"את דירת הפנטהאוז, שממוקמת בקומתו העליונה של בניין מגורים חדש בבאר יעקב, בני הזוג החליטו לרכוש בראש ובראשונה הודות למרפסת הפנטסטית שמשקיפה לנוף אורבני ולשטחים הפתוחים. לאורך כל התהליך שמנו דגש על עיצובה ופעלנו מול קבלן הפרויקט לבצע שינויים קונסטרוקטיביים על מנת שנוכל לשלב בה פיצ'רים ייחודיים כמו למשל בריכת השחייה לה דופן שקופה. כל פרט ברחביה תוכנן ועוצב בקפידה והחשיבה היתה שסביבת החוץ תשרת אותם נאמנה לאורך כל השנה, גם כשקר וגשום בחוץ. יצרנו בה תקרות גבס ושילבנו גאדג'טים טכנולוגיים שעל בחירתם אמון אבי המשפחה שעובד בענף ההייטק". משחזר מיכאלי.

"את הדירה הם רכשו כשהפרויקט היה עוד 'על הנייר' מה שאפשר לנו לתכנן את הפנים כראות עיננו ולאחר שביצענו אפיון של הצרכים והמאווים והבנו את הרצונות והסטנדרטים של כל אחת ואחד מבני המשפחה. התהליך ערך כ-3 שנים עד לקבלת המפתח וההתאמות לאחר קבלתו ערכו כ-4 חודשים נוספים".

"בני הזוג נתנו לי יד חופשית בעיצוב ועם זאת היו מעורבים בתהליך. אבי המשפחה דאג לשלב בכל אחד מחלקי הדירה פיצ'רים טכנולוגיים ומערכות סאונד שמביאים אותה לרמה הבאה- מקומקום שמופעל למשמע ברכת 'בוקר טוב', דרך מוזיקה נעימה שמופעלת ברכה שנפתחת דלת שירותי האורחים ועד למערך תאורה שתוכנת לתרחישים מגוונים ומאפשר לשלוט בעוצמת ההארה בצורה מלאה".

"כחלק מהפרוגרמה הגדרנו חלל ציבורי רחב ידיים הכולל מבואת כניסה ממנה נגלים המטבח, הסלון ופינת האוכל שמשקיפה לבריכת האינפינטי שבמרפסת. דאגנו לייצר באזור פתח בקו אפס שמשתלב עם סף החלון כך שהקשר בין שתי הזירות נראה כבלתי אמצעי. באגף הפרטי תוכננו מאסטר ההורים, שני חדרי שינה מרווחים עבור הבן והבת הצעירים להם מקלחת משותפת וסוויטה לבת הגדולה הכוללת חדר רחצה פרטי".

"העיצוב נקי מודרני אך דאגנו לשלב אלמנטים אקלקטיים שמכניסים חמימות וצבעוניות. רבים מחיפויי הקיר ופרטי הנגרות הם כהים וככאלה הם מייצרים מראה אורבני ודרמטי- למעשה כמעט ואין בדירה קירות חשופים ומרביתם מחופים בחיפויים נגרות כולל הדלתות שהן סמויות והמעבר בין המרחב הציבורי לפרטי שמתבצע דרך דלת הזזה בגימור מראתי".

"חזיתות המטבח עשויות פורניר אלון שנצבע בשחור- חומר בו השתמשתי גם לחיפוי המזנון שבפינת האוכל ובקיר הטלוויזיה בסלון על מנת לייצר רצף והמשכיות בין הפונקציות השונות. המשטחים עשויים פורצלן בגוון אבן וככלל, יוצרו עבור הפרויקט הזה עבודות סיתות ונגרות שהן על גבול האמנות. כך למשל בקיר הכוח שבסלון בו שילבנו לוחות פורצלן כהים, לצד אלמנטים מעץ וקונטור שיש גרניט אמיתי איתו יצרנו קונטור מחורץ מסביב למסך וככזה הוא מייצר מראה תלת-ממדי. שילבנו פריטים מחומרים טבעיים כדוגמת משטחי אבן, בדים ועורות שחלקם מעוטרים בדוגמאות. חומר נוסף שתורם מאוד לתחושת החמימות הוא העץ על מיניו השונים כמו רצפת הפרקט ופרטי הריהוט".

"פרופורציות הסלון הן במתכוון אינטימיות ונעימות והוא משמש בפרט כחלל משפחתי. רוב ההתכנסויות מתבצעות כאמור במרפסת, גם בימים קרים וגשומים מכיוון שדאגנו לייצר סגירת חורף. בפינת האוכל יצרנו מזנון עם המון שטחי אחסון לפריטי אירוח וכן בר משקאות. מעל לשולחן, שעשוי פלטת שיש גרניט שסותתה במיוחד, מרחף גוף תאורה שהוזמן מאיטליה ועשוי מחישוקי פליז.  הווילונות גם הם חלק בלתי נפרד בחלל הציבורי- מתחילים בסלון ומסתיימים בפינת האוכל כשעל הציר הזה יצרנו חלוקות שמאפשרות להסיט אותם באזורים הרלוונטיים".

"המרפסת היא גולת הכותרת וככזאת היא עוצבה כמעין ריזורט יוקרתי עתיר בחומרים טבעיים או במראה טבעי. דאגנו לנטוע בהיקפה עצים בוגרים, יצרנו ברחביה אדניות בנויות מלאות בצמחיה שופעת ופסי תאורה בהיקף, שילבנו שמשיות אותנטיות באזור הישיבה וסביב הבריכה תוכנן אלמנט עשוי פלדה בו שילבנו חלוקי נחל וככזה הוא משמש קונטור עוצמתי".

"חדרי השינה של הילדים תוכננו ועוצבו בהתאם לגילם וטעמם. בסוויטת ההורים יצרנו חלל גדול המשלב בין אזור השינה לחדר ארונות פתוח כשהכל מלווה בחיפויי קיר ופרטי נגרות. במרכז אזור הארונות תכננו אי לתכשיטים ולהלבשה תחתונה ומעליו מראה אובלית מפליז שמסתובבת סביב צירה. בחדר הרחצה התקנו חיפויי גרניט פורצלן מדוקק גדולים במיוחד במראה של ברזל חלוד".

 

הצטרף/י לניוזלטר
הצטרף/י לניוזלטר
הירשם/י לניוזלטר שלנו לקבלת עדכונים
את/ה יכול/ה לבטל את ההרשמה בכל עת.
השאר תגובה

כתובת האימייל שלך לא תפורסם.

super hot blonde dry humps a dick until he cums.nxxx
danica collins hidden camera. xxx-in.pro
creampie gloryhole secrets next door milf gets bad.
מגזין הבלוק